dilluns, 23 de maig del 2016

FEM DESCRIPCIONS!

Les descripcions són textos que ens ajuden a imaginar-nos els llocs, les persones, els animals... Per fer una bona descripció hem de donar el major nombre de detalls possible d'allò que volem descriure. Per això utilitzarem molts adjectius, escriurem de forma clara i ordenada i normalment utilitzarem el present d'indicatiu o el pretèrit imperfet.
Els alumnes de 2n han volgut descriure algun dels seus personatges preferits o ídols, guanyen per golejada els futbolistes. Aquí en teniu algunes:

NEYMAR JR. PER KHALID KAHAYAT

Es diu Neymar Junior.Té 24 anys és d'origen brasiler juga amb el Barça i amb el Brasil. Té el cabell castany amb una cresta. És morè, té les orelles grans, el nas petit i la boca ni grossa ni petita. Té el cos prim amb abdominals, les cames llargues i els peus grans. Crec que té un bon caràcter perquè li noto a la cara. És molt rialler. És molt famós i molt conegut a tot el món: aquí a Catalunya es va fer famós el 2011 quan va començar a jugar amb el Barça.





NEYMAR JR. PER VÍCTOR FERNÀNDEZ
El meu famós preferit és Neymar. M'agrada perquè juga a futbol i és del Barça. Fa 5 anys que juga  i ha sigut el 4t millor golejador de la lliga BBVA.
És alt, prim i fort.
Té els ulls de color marró.
Les celles són primes, no se li noten gaire.
Però, els adominals sí que se li noten molt!
Té un fill d'uns 6 anys.
El seu dorsal és l'11.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada