dijous, 19 d’octubre del 2017

NOU CURS!

Un cop més comencem un nou curs a l'aula d'acollida i suport lingüístic de l'INS Seròs. Amb moltes ganes d'aprendre i amb la il·lusió de compartir noves experiències. Aquest curs per fer-ho més divertit utilitzarem tots pseudònims a l'hora de presentar-nos. Sabeu que és un pseudònim?
Doncs un pseudònim és un nom fals utilitzat per artistes, escriptors ... per tal de no ser reconeguts. També es poden usar els termes: nom de ploma (els escriptors), nick, àlies o sobrenom.
Dit això passem a la nostra presentació:
Amb el número 1 tenim a MESSI un jove de 14 anys vingut del Marroc a qui li agrada molt el Barça, com ja haureu endevinat! També li agrada caçar i pescar.
Amb el número 2, la MUSA de 16 anys i provinent de l'Amèrica llatina. Li agrada molt la música i nedar.
Amb el número 3 i la més dormilega del grup, la NONON a qui li costa llevar-se mooolt pel matí, però un cop s'ha llevat el que més li agrada és sortir a passejar amb les seves amigues.
La número 4 té 13 anys i fa 2n d'ESO B, va nèixer a Paterna de Rivera i va arribar tot just fa un any al nostre centre, és la FUNKY perquè el que més li agrada és ballar.
El número 5 és un noi provinent de Moulay Bousslham, al Marroc, va arribar el maig del 2016 a Catalunya. Li agrada molt anar en bici i jugar amb el mòbil. Li direm ATXA.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada