Per celebrar la Castanyada a casa de la M.Carmen han fet panellets i ella ens explica com els podem fer si volem gaudir d'uns dolços tan bons com els que han fet ella i la seva mare!
INGREDIENTS:
Per la massa:
-Sucre
-Farina d'ametlla
-Patata bullida
-Ous
-Ratlladura de llimona
Per decorar:
-Pinyons
-Coco ratllat
-Codonyat
-Ametlla tallada
-Cireres confitades
1)Posem la farina d'ametlla sobre el marbre i fem un volcà.
2)Afegim la patata bullida, els ous, el sucre i la ratlladura de llimona al mig del volcà.
3)Amb les mans barregem molt bé fins que quedi una massa
homogènia.
4)Emboliquem la massa amb film transparent i la deixem 24
hores a la nevera
5)Fem boletes més o menys de la mateixa mida i les guarnim
amb pinyons, cireres...
6)Despres coïem al forn els panellets uns 10 minuts a 180 graus.
*PODEM FER LA FORMA QUE ÉS ENS AGRDI I POSAR-HI ELS NOSTRES INGREDIENTS PREFERITS.
dilluns, 30 d’octubre del 2017
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada