dijous, 30 de novembre del 2017

"PESTIÑOS"

Avui la Mari Carmen ens ha portat uns dolços típics d'Andalusia i que es preparen per Nadal. Els ha fet la seva mare, l'Ana María, que ens consta que és molt bona cuinera perquè també ens va portar uns panellets boníssims. Aquí us deixem els ingredients perquè sapigueu de què estan fets, la recepta com és un secret familiar ens la guardem per nosaltres! Us garantim que són una meravella!


INGREDIENTS:
-3 quilos de farina de blat.
-1 litre de vi blanc
-1 litre d'oli de gira-sol                                 
-5 bastonets de canyella.
-1 potet de sèsam.
-2 potets d'anís en gra
-1 cullaradeta de bicarbonat
-1 got d'anís sec
-1 taronja gran
-1 llimona
-1 quart d'ametlla
-mig quilo de sucre
-mel

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada